Zoek naar Nieuwsberichten

Valideren van de gegevens, even geduld ...
  • Nederland: +31 (0)85 201 5094

  • Deutschland: +49 (0)2351 9749613

Home

Online Marketing

Social Media Management

Social Media Management
Social Media Management

De kracht van de Social Media word nog steeds onderschat. De platformen zoals Facebook, Twitter, Google+ en Instagram zijn van belang om direct met uw klanten te kunnen communiceren.

Naast Social Media Management helpen onze diensten ook bij:  Content Management Systeem, Templates en Designs maar ook bij Webwinkels .

Een CMS is een software programma welke u gebruikt om een website te bouwen. WordPress is onze preferente keuze omdat bijna 80 % van alle websites die momenteel online zijn, op basis van WordPress gebouwd zijn. Het gratis en open source software programma maakt het mogelijk om complexe internet sites te bouwen zonder al te veel voorkennis.

In onze Members Area vind u vele WordPress templates en designs. Dit zijn zowel betaalde templates maar ook vele gratis designs die hier door onze geregistreerde leden gedownload kunnen worden. Tevens kunnen wij op maat gesneden designs en templates voor uw bedrijf ontwerpen en ontwikkelen.

Een webwinkel is de etalage van uw bedrijf, en juist daarom is het van groot belang dat u zorgvuldig kiest hoe deze site uitziet en welke informatie u met uw potentiële bezoekers en klanten wilt delen. Niet alleen het design en stijl is bepalend voor het succes, maar ook de techniek die gebruikt word om de webwinkel te bouwen.

 


 

Gerelateerde pagina’s:

Webdesign

Uw Website is bepalend voor de eerste indruk! >>

Webwinkel

Eenvoudig uw producten Online verkopen! >>

SEO

Uw bedrijf vooraan in de zoekmachines! >>

Paketten en Prijzen

Bekijk ons overzicht van paketten en prijzen >>