Zoek naar Nieuwsberichten

Valideren van de gegevens, even geduld ...
  • Nederland: +31 (0)85 201 5094

  • Deutschland: +49 (0)2351 9749613

Website
Website

Een website is de etalage van uw bedrijf, en juist daarom is het van groot belang dat u zorgvuldig kiest hoe deze site uitziet en welke informatie u met uw potentiële bezoekers en klanten wilt delen. Niet alleen het design en stijl is bepalend voor het succes, maar ook de techniek die gebruikt word om de website te bouwen.

Naast het ontwerpen van een bedrijfslogo en huisstijl  helpen onze website diensten ook bij:  Content Management Systeem, Templates en Designs maar ook bij Social Media Marketing .

Een CMS is een software programma welke u gebruikt om een website te bouwen. WordPress is onze preferente keuze omdat bijna 80 % van alle websites die momenteel online zijn, op basis van WordPress gebouwd zijn. Het gratis en open source software programma maakt het mogelijk om complexe internet sites te bouwen zonder al te veel voorkennis.

In onze Members Area vind u vele WordPress templates en designs. Dit zijn zowel betaalde templates maar ook vele gratis designs die hier door onze geregistreerde leden gedownload kunnen worden. Tevens kunnen wij op maat gesneden designs en templates voor uw bedrijf ontwerpen en ontwikkelen.

Veel ondernemers herkennen het volgende scenario: Nu heb ik een mooie website en een schitterende webwinkel … Wat nu? Nu staat de promotie van uw online marketing via de Social Media op het plan! Laat uw potentiële klanten weten dat ook u online bent via de Social Media. Onder andere Facebook, Twitter, Google+ en Instagram zijn de platformen die veel gebruikt word …

 


 

 

Gerelateerde pagina’s:

Webdesign

Uw Website is bepalend voor de eerste indruk! >>

Webwinkel

Eenvoudig uw producten Online verkopen! >>

Social Media Marketing

Directe Communicatie met uw klanten is een must! >>

SEO

Uw bedrijf vooraan in de zoekmachines! >>

Paketten en Prijzen

Bekijk ons overzicht van paketten en prijzen >>