Zoek naar Nieuwsberichten

Valideren van de gegevens, even geduld ...
  • Nederland: +31 (0)85 201 5094

  • Deutschland: +49 (0)2351 9749613

Home

Online Media Oplossingen

Online Media Oplossingen

Online Media Oplossingen

Oct 21 2018 •

Wat is Online Marketing

Online Marketing is simpelweg alles wat te doen heeft met communiceren van bedrijven en privé personen via het internet. Sinds de komst van het internet, en de huidige toegankelijkheid hiervan, is de wijze van marketing drastisch veranderd. Het is steeds meer een norm geworden dat een ieder zich online begeeft en zowel via websites, webwinkels, blogs of andere vormen van Social Media zijn of haar activiteiten bekend maakt .

Waarom is Online Marketing voor uw bedrijf belangrijk

De afgelopen jaren heeft er een grote wijziging plaatsgevonden in hoe een bedrijf haar producten of diensten onder de aandacht brengt. Waar vroeger de Print Media de belangrijkste bron was is door de toegankelijkheid van het internet de Online Media het grootste, snelste en effectiefste medium geworden. Omdat heden ten dagen uw potentiële afnemers bijna allemaal over een internettoegang beschikken word alhier dan ook in bijna 90% van de gevallen een koopbeslissing genomen.

Voor wie is Online Marketing geschikt

Eigenlijk is deze vorm geschikt voor iedereen die een product, dienst, kennis of zichzelf wil promoten. De wijze waarop de verschillende marketingtools ingezet worden is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Wij begeleiden u dan ook graag bij het samenstellen van een geschikte marketingstrategie.

Welke vormen zijn bepalend voor mijn succes

Onze visie is dat de basis van iedere campagne een stabiele, duidelijke en mobiele website is die eventueel gecombineerd word met een webwinkel. Dit uitsluitend wanneer actief goederen verkocht worden. Een SEO (search-engine-optimasation) strategie zorgt dan ervoor dat uw merknaam of bedrijfsnaam goed gevonden word in de zoekmachines. Daarnaast is de Social Media, waaronder Facebook, Twitter, Instagram etc een belangrijk onderdeel van directe communicatie met uw potentiële klanten.

Onze oplossingen voor uw Online Marketing

Webdesign

Uw Website is bepalend voor de eerste indruk! >>

Webwinkel

Eenvoudig uw producten Online verkopen! >>

Social Media Marketing

Directe Communicatie met uw klanten is een must! >>

SEO

Uw bedrijf vooraan in de zoekmachines! >>